Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τουρκία: 30 μαχητικά αεροσκάφη F-16 βομβάρδισαν στρατόπεδα του PKK


Μετά το θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών και ενός αξιωματικού,  στην επαρχία Σιρνάκ, τριάντα μαχητικά αεροσκάφη F-16 πραγματοποίησαν επιδρομές σε στρατόπεδα των Κούρδων ανταρτών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, στο βόρειο Ιράκ τα οποία βομβάρδισαν με σφοδρότητα.


Το τούρκικο δημοσίευμα σημειώνει ότι  αυτονομιστές του PKK στην επαρχία Σιρνάκ σκότωσαν έναν αξιωματικό και τρεις στρατιώτες. Μετά από αυτό το συμβάν άρχισε καταδίωξη των τρομοκρατών με ελικόπτερα  που απογειώθηκαν από 8η κύρια αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ,  ενώ συγχρόνως απογειώθηκαν 30 μαχητικά αεροσκάφη  για να βομβαρδίσουν στρατόπεδα των Κούρδων ανταρτών στο Ιράκ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της Πατριωτικής Ένωσης των Κούρδων του Ιράκ «Φλας Χαμπέρ» ανέφερε ότι αυτήν την εβδομάδα, τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν στόχους του PKK στην περιοχή Ζαπ. Σημειώνει, ακόμη, ότι τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν και ορεινά χωριά στην περιοχή. Δεν αναφέρεται πόσοι άμαχοι σκοτώθηκαν.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/30-f-16-pkk.html

1 σχόλιο: