Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Στα 3.553.559 έφτασαν οι άνεργοι στη Γαλλία



Άκρως ανησυχητικά μηνύματα λαμβάνει η γαλλική κυβέρνηση από την καταγραφή των ποσοστών ανεργίας στη χώρα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το ποσοστό των ανέργων σε εθνικό επίπεδο ανήλθε στο 10%, το οποίο, σε απόλυτα νούμερα, μεταφράζεται σε 3.553.599 άτομα.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ ανέργων, γεγονός που αποτυπώνεται στις αντιδράσεις μεγάλων επαγγελματικών ομάδων, αλλά και των συνδικάτων. Τα ίδια στοιχεία παρουσιάζουν αύξηση της ανεργίας κατά 4,7% σε έναν χρόνο, ή κατά 1.300 άτομα σε μηνιαία βάση.

Η γαλλική κυβέρνηση περιμένει ότι η διαφαινόμενη ανάπτυξη της οικονομίας στο δεύτερο εξάμηνο του 2015, θα συγκρατήσει τις ανοδικές τάσεις που παρουσιάζουν οι δείκτες ανεργίας στη χώρα και θα αντιστρέψει την αρνητική πορεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου