Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τουρκική λίρα: Υποχώρησε σε νέο χαμηλό ρεκόρ, μετά τις επιθέσεις της Άγκυρας


Σε χαμηλό επίπεδο – ρεκόρ υποχώρησε η τουρκική λίρα, ενώ πτώση σημείωσαν και οι τιμές των τουρκικών ομολόγων, λόγω ανησυχιών ότι η εμπλοκή της Άγκυρας σε περιφερειακές συγκρούσεις και η απειλή τρομοκρατικών υποθέσεων στη χώρα μπορεί να περιπλέξει τις προσπάθειες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Η λίρα υποχώρησε 1,1% στις 2,7667 λίρες ανά δολάριο, που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση μεταξύ 24 νομισμάτων αναδυόμενων αγορών, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg, μετά από εκείνη του ρουβλιού.

Η απόδοση των 10ετών κρατικών ομολόγων αυξήθηκε 23 μονάδες βάσης στο 9,95%, ενώ οι τουρκικές μετοχές αναμένονταν να καταγράφουν το χαμηλότερο επίπεδο 4 μηνών.

Οι επιθέσεις της Τουρκίας στη Συρία και το Ιράκ συνέβαλαν στις παραπάνω μειώσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου