Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: "Το ζήτημα είναι το μέγεθος της αναδιάρθρωσης του χρέους - Φοβάμαι ότι η ελάφρυνση θα αποδειχθεί πολύ μικρή"ε


Με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times βάσει του οποίου το ΔΝΤ εκφράζει επιφυλάξεις για τη συμμετοχή του στο νέο πρόγραμμα, ο Γιάννης Βαρουφάκης είπε ότι το βασικό ζήτημα πρέπει να αφορά το μέγεθος της αναδιάρθρωσης του χρέους και όχι τη συμμετοχή ή μη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας.

«Το μείζον ζήτημα δεν συνίσταται στο εάν το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στη συμφωνία» αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα αναφέρει ότι αυτό θέμα μπορεί εύκολα να επιλυθεί μέσω μίας τρίτης οδού, όπως η παροχή τεχνικής βοήθειας στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).

«Πολύ φοβάμαι, η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα αποδειχθεί πολύ μικρή» προειδοποιεί τελικά ο κ. Βαρουφάκης και συμπληρώνει ότι η λιτότητα, όπου θα κληθεί να εφαρμόσει η Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την αναδιάρθρωση του χρέους, θα αποδειχθεί καταστροφική σε μεγάλο βαθμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου