Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

“Γεγονός με διεθνή απήχηση ενδεχόμενο ΟΧΙ”, λέει ο Γ. Δραγασάκης


Θα είναι μεγάλο γεγονός, με διεθνή απήχηση, ένα ΟΧΙ που θα έχει επιτευχθεί μέσα σε τέτοιο κλίμα πιέσεων και εκβιασμών, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο». «Είναι κρίσιμη η επιλογή», είπε ο κ. Δραγασάκης και προσδιόρισε τι θα σημάνει η επικράτηση του ΝΑΙ και τι του ΟΧΙ. Με το ΝΑΙ: «Η λιτότητα θα είναι απεριόριστη». Επίσης, θα φανεί πως ο ελληνικός λαός εγκρίνει ή τουλάχιστον ανέχεται το γεγονός ότι «ζούμε υπό καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας, στα όρια του προτεκτοράτου». Τρίτον, θα ευνοηθούν τα ρεβανσιστικά, επιθετικά σχέδια του φθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Με το ΟΧΙ: «Θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για δίκαιη κατανομή των βαρών». Η ελληνική πλευρά θα θέσει υπό πολύ καλύτερες συνθήκες το καίριο ζήτημα της μείωσης του χρέους και θα αποκτήσει μεγαλύτερα περιθώρια άσκησης εσωτερικής πολιτικής, με γνώμονα τις εξαγγελίες της. Επίσης, δοθέντος ότι το δημοψήφισμα έχει αποκτήσει έντονη συμβολική διάσταση, διεθνώς, θα εκπεμφθεί ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγών στην Ευρώπη.
Ερωτηθείς για ορισμένες δηλώσεις Γερμανών παραγόντων, σύμφωνα με τις οποίες η επικράτηση του ΟΧΙ θα σημάνει πως το Βερολίνο παύει να διαπραγματεύεται, καθώς και ότι η ΕΚΤ θα πιεσθεί εντονότερα για να στερήσει από τις ελληνικές τράπεζες «οξυγόνο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε: «Καθένας μπορεί να λεει ό,τι θέλει. Εάν αυτά τα εννοούν, ας μας τα πουν κι εμάς καθαρά για να δούμε σε ποια Ευρώπη θέλουν να ζούμε».
Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη, βιώνουμε «μια πρωτόγνωρη κατάσταση», για δύο λόγους: Πρώτον, η Ελλάδα διανύει τον 6ο χρόνο μιας λιτότητας που, εκτός των άλλων, έχει καταφανώς αποτύχει να καταστήσει διαχειρίσιμο το χρέος, όπως αναγνωρίζει στην πρόσφατη έκθεσή του και το ΔΝΤ. Δεύτερον, υπάρχει εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση εναντίον της λιτότητας.
«Τώρα που έχει τελειώσει το πρόγραμμα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε καθαρότερα το ζήτημα του χρέους» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Πρόσθεσε δε ότι η έκθεση του ΔΝΤ, ειδικά η αναφορά του στο χρέος, «τροποποιεί όλα τα δεδομένα» και δείχνει πως η κυβέρνηση όφειλε να μην έχει διαπραγματευτεί «αποσπασματικά», έως τώρα.
«Πρόθεσή μας ήταν να κλείσει η συμφωνία προ πολλού» είπε ο κ. Δραγασάκης, κάνοντας σύντομη ανασκόπηση στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων και μνημονεύοντας τις ευθύνες των δανειστών. «Από τη Δευτέρα το πρωί» ενδέχεται να υπάρχει έτοιμο σχέδιο συμφωνίας, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Πηγή2

2 σχόλια:

  1. Πέντε μήνες γαϊδουρινής υπομονής, "δημιουργικής" ασάφειας.


    Πέντε μήνες ερασιτεχνισμοί, λόγια μεγάλα και ανυπόστατα, αλαζονείας.

    Με ένα νόμο και ένα άρθρο θα τελείωνε το Μνημόνιο, η Τρόικα, η λιτότητα και ο ΕΝΦΙΑ.


    Και όλα αυτά σε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα.

    Ουάου.

    Θα αλλάξουμε την Ευρώπη. Θα πρέπει η Ευρώπη να σεβαστεί την ψήφο του Ελληνικού λαού.

    Λες και οι βουλευτές των κοινοβουλίων της Ευρώπης είναι διορισμένοι.

    Λες και η Δημοκρατία μας, είναι η πολυτέλεια που έχουμε, επειδή τη χρηματοδοτούν οι εργαζόμενοι άλλων χωρών.

    Πέντε μήνες ρουσφετιών, διάλυσης όσων προσπαθήσαμε με πόνο και κόπο να διασώσουμε τα προηγούμενα 5 χρόνια.


    Απόλυτης διάλυσης, από τις εμμονές ενός θιάσου τυχάρπαστων ερασιτεχνών. Που μέσα στην πίκρα μας τους κάναμε κυβέρνηση.


    Βούλιαξαν τα νησιά μας από λαθρομετανάστες, ταλαίπωρους, που όμως φτάνουν από την Αφρική στην Τουρκία με την Turkish Airlines.


    Κάποτε αυτό θεωρούνταν προσβολή και εισβολή. Τώρα, απλά λιάζονται στις πλατείες και μετά εξαφανίζονται. Άρα ας βάλουμε και την ιθαγένεια στο πακέτο, μήπως αποκτήσουμε ακόμη μια δεξαμενή ψηφοφόρων, καθώς δε ξέρεις..οι ντόπιοι ιθαγενείς μπορεί και να ξυπνήσουν κάποτε…ή να φύγουν για τα ξένα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ καταραμένο πασοκονουδούλι 5 χρόνια μέ τούς προηγούμενους καριόληδες σου ξέχασες τό όργιο τής λαθροεισβολείς πού αυτοί τό πρωτοξεκίνησαν πρίν 25 χρόνια? Ξέχασες τό όργιο τών ψευτοελληνοποιήσεων πού έκαναν οί δικοί σου πούστηδες? ΄Ξέχασες τό νόμο τού σα-ραγκούση τού εβραιοπασόκου πού πρωτοξεκίνησε τήν λαθροιθαγένεια? Απλά αυτοί οί δηλωμένοι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ τό είχαν δηλώσει καθαρά ότι θά κάνουν σκληρό λαθροεποικισμό πού τά ΖΩΑ τόν ψήφισαν. Τί θέλεις νά μάς πείς εσύ ρέ άρρωστε? Ότι οί δικοί σου πασοκονουδούλες πού συγκυβέρνησαν γιατί είναι ΕΝΑ βρωμοκόμμα ήταν μπουμπούκια? Τράβα βγάλε τίς παρωπίδες καί πάρε χάπια νά χαλαρώσεις. Έχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή