Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Παππάς: Υπάρχει βάση για συμφωνία, μπορούμε να υπογράψουμε σε 48 ώρες


«Το Eurogroup είπε ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί. Δεν μπορούν να διαψεύσουν τις υποσχέσεις τους», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο ιταλικό δημόσιο κανάλι «Rai Tre». «Υπάρχει ήδη μια βάση για συμφωνία, θα μπορούσαμε να την υπογράψουμε μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, σύμφωνα με τον οποίο «η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να επιλέξει την οδό του δημοψηφίσματος, αφού σε καμία άλλη χώρα δεν επιβλήθηκαν τόσο σκληροί όροι» πρόσθεσε ο κ. Παππάς.
«Δεχθήκαμε την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και κάποιες αυξήσεις στο ΦΠΑ, αλλά χωρίς την αναδιάρθρωση του χρέους δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε ότι η ελληνική οικονομία θα μπορέσει να ανακάμψει», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας. Απαντώντας, δε, στην ερώτηση της δημοσιογράφου Μαρία Κουφάρο σχετικά με το αν οι τράπεζες θα ξανανοίξουν την Δευτέρα δηλώνει: «Θα κάνουμε ότι μας είναι δυνατόν, αλλά δεν εξαρτάται από την βούλησή μας. Χρειάζεται νέα ρευστότητα, και πρέπει να δοθεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».
«Ελπίζω η ΕΚΤ να κάνει την Δευτέρα ό, τι πρέπει για να εγγυηθεί την σταθερότητα της οικονομίας μας», ανέφερε τέλος ο υπουργός Επικρατείας.

http://www.iefimerida.gr/news/215334/pappas-yparhei-vasi-gia-symfonia-mporoyme-na-ypograpsoyme-se-48-ores#ixzz3erKNHdTH
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου