Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Επώνυμοι Αυστριακοί στηρίζουν τον Ελληνικό τουρισμό


Από τον πρώην καγκελάριο της Αυστρίας, Φραντς Βρανίτσκι, μέχρι τον γενικό διευθυντή της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης, Αλεξάντερ Βράμπετς, μια σειρά επώνυμων Αυστριακών μένουν πιστοί στην Ελλάδα, γράφει εισαγωγικά σε σημερινό δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Έστεραιχ», με τίτλο «Κρίση; -Εμείς πάμε παρόλα αυτά».

Στο δημοσίευμα παρατίθενται μεταξύ άλλων, δηλώσεις του πρώην καγκελάριου, ο οποίος, όπως σημειώνεται, περνά δύο έως τρεις μήνες το χρόνο στη νότια Κρήτη (σ.σ. ο Φραντς Βρανίτσκι, γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα, διαθέτει εδώ και χρόνια κατοικία στην Ιεράπετρα, όπου μαζί με τη σύζυγό του Κριστίνε και τις οικογένειες των δύο παιδιών του, βρίσκονται εκεί για πολλούς μήνες το χρόνο).

Ο πρώην καγκελάριος τονίζει ότι οι άνθρωποι - στην Κρήτη - νοιώθουν μεγάλη ανασφάλεια, ανησυχούν και διερωτώνται πώς θα πάνε τα πράγματα έχοντας λίγες προοπτικές, ωστόσο, όπως επισημαίνει, η καθημερινή τροφοδοσία λειτουργεί κανονικά.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το 2014 επισκέφθηκαν την Ελλάδα 24 εκατομμύρια τουρίστες, ένας αριθμός ρεκόρ, και παρά την κρίση το κύμα τουριστών δεν σταματά το 2015 - ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει ακυρώσεις. Μόνον μεμονωμένοι ταξιδιώτες ενημερώνονται ως προς τις δυνατότητες πληρωμής στην περιοχή που θα βρεθούν.

Σημειώνει επίσης, πως οι Αυστριακοί παραμένουν πιστοί στην Ελλάδα, και κάθε χρόνο 350.000 από αυτούς κάνουν τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά, με την Κρήτη και τη Ρόδο να είναι τα αγαπημένα τους.

Κατονομάζει κατόπιν κάποιους άλλους επώνυμους, οι οποίοι θα βρεθούν και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, όπως ο γενικός διευθυντής της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται από χθες Τετάρτη στην Ελλάδα για διακοπές, ή ο ηθοποιός και παρουσιαστής Αλφόνς Χάιντερ, ο οποίος πηγαίνει κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπου και βρέθηκε στις αρχές αυτής της χρονιάς. Ανάμεσα στους επωνύμους που θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, είναι επίσης – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - η ελληνικής καταγωγής αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης, Μαρία Βασιλάκου, που περνά πάντα τις διακοπές της στην πρώτη πατρίδα της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου