Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τα Σκόπια δεν εμπιστεύονται το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία


Τα Σκόπια εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν πολιτική αστάθεια που οδηγεί στην επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας, δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (KCSS) στην Πρίστινα, Φλόριαν Κεχαγιά.

 «Αυτό επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα. Οι πολιτικοί της ελίτ στα Σκόπια έχουν δημιουργήσει μια μορφή καθεστώτος ημι-ασφάλειας,  που αποτελεί ουσιαστικό πρόβλημα για την ανάπτυξη της κοινωνίας. Πιστεύω ότι η βελτίωση της κατάστασης της ασφάλειας στην πΓΔΜ θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα διευθετηθεί το ζήτημα της 
διαφωνίας με την Ελλάδα και με την αλλαγή της άρχουσας ελίτ. Η υφιστάμενη ελίτ έχει επιλεκτική συνεργασία σε ζητήματα ασφάλειας», δήλωσε ο Κεχαγιά.


Σύμφωνα με τον ίδιο, στον τομέα της ασφάλειας οι κυβερνώντες στα Σκόπια παρακάμπτουν τη συνεργασία με το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα, η χώρα των Σκοπίων έχει αγνοήσει τελείως τη συνεργασία για την ασφάλεια με το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία, ενώ έχει προχωρήσει τη συνεργασία με τη Σερβία.
Η κατάσταση αυτή έρχεται σε αντίθεση με το δημόσιο λόγο που εκφράζεται στη χώρα, αφού η άρχουσα τάξη συνεχίζει να «κατηγορεί» τον αλβανικό παράγοντα στα Βαλκάνια, ενώ προωθεί το μποϊκοτάζ στη συνεργασία», είπε ο Κεχαγιά.

Ο ίδιος θα θέσει το ερώτημα πως είναι δυνατόν τα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο να μην συνεργάζονται στον τομέα της ασφάλειας ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για εξτρεμιστές που  λειτουργούν αμφίδρομα σε Κοσσυφοπέδιο και Σκόπια.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου