Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κούρδοι αντάρτες έκαψαν φορτηγό και συγκρούστηκαν με τον τουρκικό στρατό


Στην επαρχία Αγκρί, επί της εθνικής οδού προς την επαρχία Βαν, αντάρτες του PKK, σταμάτησαν φορτηγό αυτοκίνητο και το έβαλαν φωτιά και στη συνέχεια συγκρούστηκαν με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας που έσπευσαν στην περιοχή.


Το συμβάν έγινε στις τέσσερις το απόγευμα όταν ομάδα ένοπλων Κούρδων αυτονομιστών επιτέθηκαν έκοψαν την πορεία του φορτηγού που μετέφερε εργαλεία. Οι Κούρδοι το έβαλαν φωτιά.

Στην περιοχή έφθασαν τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας που συγκρούστηκαν με τους αντάρτες  οι οποίοι χρησιμοποιούσαν βαριά όπλα και ρουκέτες.

Οι αντάρτες διέφυγαν προς το όρος Tendürek.


http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_646.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου