Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε: «Πρέπει να αφήσουμε τον Τσίπρα να σαπίσει πολιτικά»


Αποφασισμένο να «κάψει» πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι το Βερολίνο.

Όπως αποκαλύπτει η «Επένδυση» επικαλούμενη πληροφορίες από ανώτερο Ευρωπαίο αξιωματούχο, στο περιθώριο του επεισοδιακού Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, ο κ. Σόιμπλε είπε σε συνομιλητές του:

«Πρέπει να αφήσουμε τον Τσίπρα να σαπίσει πολιτικά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προφανώς εννοούσε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πιεσθεί μέχρι εσχάτως μέσω μιας μακρόσυρτης διαπραγμάτευσης ώστε να υποκύψει σε μέτρα που θα αποσταθεροποιήσουν την πολιτική ηγεμονία της στο εσωτερικό της χώρας και, μέσω των αναγκών ρευστότητας της οικονομίας, θα την καταστήσουν ευάλωτη έναντι των απαιτήσεων των δανειστών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου