Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Channel 4: «Πραξικόπημα από τράπεζες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ στην Ελλάδα κατά της νόμιμης κυβέρνησης»


Πραξικόπημα από τραπεζίτες και ιδιοκτήτες καναλιών για να ανατραπεί η κυβέρνηση Α.Τσίπρα καταγγέλει σήμερα ο δημοσιογράφος, στο Chanel 4 Paul Mason.
Χαρακτηριστικό είναι το tweet του Πολ Μέισον.
Ο Βρετανός δημοσιογράφος έγραψε ένα λακωνικό πλην όμως σαφέστατο μήνυμα στο Twitter:
«Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Αλλαγή καθεστώτος χρησιμοποιώντας τις τράπεζες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως χρησιμοποιούνται οι βόμβες διασποράς. Το διατύπωσε ανοιχτά ο Μάρτιν Σουλτς – Η ΕΕ ανατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες μια διολίσθηση του πολιτικού διαλόγου και της κάλυψης των γεγονότων από την εγχώρια δημοσιογραφία. 

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου