Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Λέσβος: Η μεγαλύτερη εισβολή ξένων σε ελληνικό έδαφος μετά το 1941 - Μόνο σήμερα μπήκαν 4.000 μεταναστών στο νησί!


Ένα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών έφτασε στη Λέσβο το Σάββατο από το πρωί με περίπου 100 φουσκωτές βάρκες που μετέφεραν 4.000 πρόσφυγε και κανείς δεν τους σταμάτησε στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Έτσι, ενώ 2.163 λαθρομετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναχώρησαν για τον Πειραιά και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet πήγε στο νησί για να παραλάβει άλλα 1.800 άτομα, ο αριθμός των λάθρο στο νησί έμεινε ο ίδιος!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε αριθμό, "εισβολή" ξένων σε ελληνικό έδαφος μετά την γερμανική εισβολή του 1941!

Η κατάσταση στην Λέσβο είναι αφόρητη με τους κατοίκους του νησιού να ασφυκτιούν, βλέποντάς το να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Η Λέσβος τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες λαθρομετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν «πνιγεί» από σκηνές, ανθρώπινες ψυχές, με γυναικόπαιδα και υπερήλικες ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.

Σκάφη και κινητήρες για ταχύπλοα χωρίς ενδείξεις και νόμιμα παραστατικά, για τα οποία υπάρχουν σαφείς υπόνοιες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπών από την Τουρκία, ανακάλυψαν οι λιμενικοί σε ένα αυτοσχέδιο συνεργείο στη Λέρο!

Όλα ξεκίνησαν από τον έλεγχο που έγινε στο μηχανουργείο ενός 67χρονου στην περιοχή Λακκί, όπου βρέθηκε ένας εξωλέμβιος κινητήρας χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα παραστατικά και ο ηλικιωμένος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς αποκάλυψε ότι τον είχε αγοράσει από έναν 54χρονο στην περιοχή Καμάρα.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του πωλητή, βρέθηκε ένας χώρος που είχε διαμορφώσει σε συνεργείο.

Μέσα υπήρχαν ένα ταχύπλοο πολυεστερικό σκάφος με εξωλέμβια μηχανή 115 ίππων, μία φουσκωτή λέμβος με πλαστική καρίνα, 20 εξωλέμβιοι κινητήρες διαφόρων ιπποδυνάμεων, δέκα ντεπόζιτα και επτά αντλίες καυσίμων και διάφορα εξαρτήματα από εξωλέμβιες μηχανές που κανένα δεν έφερε τα νόμιμα παραστατικά  και κατασχέθηκαν. Η έρευνα για την δραστηριότητα του 54χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Οί γκασμάδες στήν Λέσβο νά φάνε τίς λαθροκουράδες τους καί νά τό βουλώσουν, νά μήν διαμαρτύρωνται τώρα. Είχαν πολλές ευκαιρίες νά ανατρέψουν αυτή τήν καταραμένη λαθροεισβολή, αντιθέτως όμως πήγαιναν καί τούς τάιζαν. Τά μάθαιναν όμως αυτά οί άλλοι πού περίμεναν νά εισβάλουν. 20 χρόνια γίνεται αυτή ή εισβολή στό νησί τους, τί έκαναν γι αυτό? Ψήφιζαν λαθρολάγνους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ συριζοπασοκονουδούλες πού βοηθούσαν νά εισβάλουν περισσότεροι καί ''νόμιμα''. Τί ποσοστό δώσατε γκασμάδες στόν λαθροσύριζα τόν Ιανουάριο? 38%! ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

    Οι Έλληνες στην ιστορία μας έχουμε γράψει χρυσές σελίδες, αλλά και μαύρες. Αυτές τι μαύρες σελίδες. τις έγραφαν πάντα οι προδοσίες των κυβερνώντων, από το 1922 μέχρι και το 1974, όταν και χάναμε συνεχώς εδάφη και Έλληνες. Και μία τέτοια μεγάλη προδοσία, περνάει ο Ελληνισμός σήμερα.
    Όλες οι προδοσίες στο παρελθόν αιματοκύλισαν τον Ελληνισμό και αν αυτά τα ξεχάσαμε και έχουμε εμπιστευθεί πάλι τους προδότες, τότε δυστυχώς η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί μας.

    Γιατί αν παλαιότερα τις προδοσίες τις έκρυβαν , μετά το 2010, έγιναν απόλυτα φανερές, αφού η Αντισυνταγματικότητα, η παρανομία, η ψευτιά και η εξαπάτηση του λαού, γινόταν απροκάλυπτα, πέρα και έξω από κάθε λογική.
    Και όλα τα νομοθετήματα που φτωχοποιούσαν τις επόμενες γενεές των Ελλήνων και παρέδιδαν μέχρι και την εθνική κυριαρχία, τα ψήφιζαν με την ίδια ευκολία που έτρωγαν τα καρότα.
    Έκαναν μέχρι και Πραξικόπημα και ακύρωσαν το Πολίτευμα της χώρας, αφού δεν σεβάστηκαν το Δημοψήφισμα και το “ΟΧΙ” του λαού το έκαναν μόνοι τους “ΝΑΙ”.

    θες την συνεχια ???πατα εδω κι δες το κειμενο


    http://katohika.gr/nwo/megali-prodosia-i-meiosi-ton-ethnikon-mas-synoron-einai-gegonos/#comment-187525

    ΑπάντησηΔιαγραφή