Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έκτακτες πολιτικές εξελίξεις μετά τις 20 Αυγούστου «προβλέπει» η «Αυγή» «στον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τη χώρα»


Για έκτακτες πολιτικές εξελίξεις μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή επί της συμφωνίας που στοχεύει να συνάψει η κυβέρνηση με τους δανειστές για το τρίτο Μνημόνιο γράφει η Αυγή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το επόμενο 15ημερο θα είναι «απολύτως καθοριστικό» για τις εξελίξεις κατά σειρά αναγραφής στο άρθρο: «στον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τη χώρα».

Η εφημερίδα επικαλείται τις αναφορές του πρωθυπουργού στην πρόσφατη ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος επισημαίνοντας ότι «το μήνυμα που έστελνε ενόψει της κρίσιμης αυγουστιάτικης κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης περί το Μνημόνιο, (είναι) ότι η ψήφος ενός εκάστου βουλευτή θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από πριν. Κάθε ψήφος φέρνει πιο κοντά ή αντιθέτως απομακρύνει έκτακτες πολιτικές εξελίξεις».

«Κάπου εκεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, λοιπόν, θα έρθει στη Βουλή η ώρα για το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι», θα έρθει η στιγμή -και δεν θα είναι εύκολη- κατά την οποία κάθε βουλευτής θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στον «ξαφνικό θάνατο» και τον «μακρόσυρτο» θάνατο, εικόνα που επέλεξε ο γραμματέας της ΚΕ Τάσος Κορωνάκης για να περιγράψει το δίλημμα της συμφωνίας του Ιουλίου» σημειώνει, τέλος, η Αυγή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου