Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ανώνυμη ομάδα εκδικητών «καθαρίζει» τζιχαντιστές στην Μοσούλη


Μία άγνωστη ομάδα εκδικητών δρα μέσα στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη και «καθαρίζει» δοσίλογους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το κουρδικό BasNews, η εν λόγω ανώνυμη οργάνωση σκότωσε δύο επιφανείς Κούρδους τζιχαντιστές που υπηρετούσαν το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως δήλωσε στο κουρδικό σάιτ ο αξιωματικός των Πεσμεργκά Χαγουάρ ΑμπουΜπακίρ (Hawar AbuBakir), αυτοί οι δύο Κούρδοι δοσίλογοι τζιχαντιστές είχαν αναλάβει να καταπιέζουν τους συμπατριώτες τους που ζούνε στη Μοσούλη ώστε να τους κρατάνε υποταγμένους στο Ισλαμικό Κράτος. Οι ίδιοι είχαν βασανίσει και αποκεφαλίσει πολλούς Κούρδους κατοίκους της Μοσούλης.

«Ο Κακλ Αλ Κούρντι (Kakl Al Kurdi) και ο μουλάς Αμπντ Αλ Τζαμπάρ (Abd Al Jabbar) ήταν υπεύθυνοι για τους Κούρδους κατοίκους της Μοσούλης. Είχαν διεξάγει πολλές εκτελέσεις και αποκεφαλισμούς», είπε ΑμπουΜπακίρ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου