Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν το «θρίλερ» των επερχόμενων εκλογών και δίνουν σταθερά τρίτη την Χρυσή Αυγή


Δύο νέες δημοσκοπήσεις  έρχονται να προστεθούν στην πλημμυρίδα των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες ημέρες.

Αμφότερα δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αρκετά ισχνό και επισφαλές σε σχέση με το αυξημένο ποσοστό που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία.

Το κοινό σημείο της δημοσκόπησης της Alco και της Κάπα Reasearch είναι ότι εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Ποτάμι και το ΚΚΕ.

Η διαφοροποίηση είναι ότι στην μεν ALCO το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται με βραχεία κεφαλή μπροστά από τη Λαϊκή Ενότητα, ενώ στο γκάλοπ της Κάπα Research υπάρχει αντιστροφή στη σειρά των δύο κομμάτων. Επίσης, στη δεύτερη, για πρώτη φορά, εμφανίζονται οι ΑΝΕΛ να πιάνουν οριακά το 3% και να μπαίνουν στη Βουλή.

Αναλυτικά το γκάλοπ της Αlco δίνει:

ΣΥΡΙΖΑ: 22,6%

Νέα Δημοκρατία: 21,1%

Χρυσή Αυγή 6,3%

Το Ποτάμι 5,1%

ΚΚΕ 4,7%

ΠΑΣΟΚ 4,1%

ΛΑΕ 4%

Ένωση Κεντρώων 3%

ΑΝΕΛ 2,4%

Το γκάλοπ της Kάπα Research δίνει:

ΣΥΡΙΖΑ: 27,3%

Νέα Δημοκρατία: 24,2%

Χρυσή Αυγή 6,8%

Το Ποτάμι 5,5%

ΚΚΕ 5%

ΠΑΣΟΚ 4,3%

ΛΑΕ 4,8%

Ένωση Κεντρώων 3,3%

ΑΝΕΛ 3%

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δέν μάς αρέσουν οί στημένες δημοσκοπήσεις, όμως θεωρώ πώς αυτά τά αποτελέσματα ισχύουν. Προσέξτε ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Έπειτα από τόση καταστροφή, έπειτα από τόση αφόρητη εξαπάτηση, έπειτα από τόσο ξεπούλημα,έπειτα από τόσα χαράτσια, έπειτα από τόση φοβερή λαθροπλημμύρα πού εισάγουν οί λαθρολάγνοι, τό ποσοστό τών ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ συνολικά είναι 60%. Είναι ''ελληνικος'' λαός αυτός γαμώ τήν φάρα του? Άι στό διάολο πιά! Στάκτη νά γίνουν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή