Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τουρκάλα φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Ρόδο


Στην Ασφάλεια Ρόδου μεταφέρθηκε μία 49χρονη Γαλλίδα, η οποία κατάγεται από την Τουρκία, καθώς εντοπίστηκε από στελέχη της στρατονομίας να τραβάει φωτογραφίες σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην ανατολική πλευρά της Ρόδου. 
Η 49χρονη,σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στη Ρόδο την περασμένη Τετάρτη με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, για διακοπές και διέμενε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. 
Στους αστυνομικούς, αλλά και στους στρατονόμους που την συνέλαβαν, η 49χρονη υποστήριξε ότι είναι φυσιολάτρης και ότι δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί τμήμα στρατιωτικών εγκαταστάσεων. 
Αναμένεται να παραπεμφθεί στην αρμόδια Εισαγγελέα Ρόδου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. 

tribune.gr
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝΥΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

    ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!! ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!
    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑ «ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ EMAIL, ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΕΣΩ ΤΟΥ TWITTER, ΜΕΣΩ ΤΟΥ INSTAGRAM,!! ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή