Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Νέα δημοσκόπηση: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά - Τρίτη δύναμη ο Λαϊκός Σύνδεσμος


Προβάδισμα δύο ποσοστιαιών μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ επί της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24% έναντι 22% της Νέας Δημοκρατίας ενώ συνολικά πάνω από το όριο του 3% βρίσκονται εννέα κόμματα.

Τα δύο πρώτα κόμματα ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6%, Ποτάμι με 5,5%, ΚΚΕ με 4,5%, ΠΑΣΟΚ με 4,5%, Λαϊκή Ενότητα με 4,5%, Ένωση Κέντρου με 4% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%.

Αναποφάσιστο δηλώνε το 15% ενώ 5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψηφίσει «άλλο κόμμα».

Σημαντικό στοιχείο είναι και έλλειψη συσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται μόλις στο 50%, ενώ αντίθετα στη Νέα Δημοκρατία η συσπείρωση παρουσιάζεται στο 70% με ανοδικές τάσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου