Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Σταθάκης: "Δεν υπάρχουν περαιτέρω μειώσεις μισθών"


"Είπαμε ότι θα κρατήσουμε την χώρα εντός ευρώ, με ευρωπαϊκή προοπτική. Ότι θα επιδιώξουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από τις μνημονιακές πολιτικές. Ότι εμείς θα κάνουμε όλες τις μεγάλες τομές που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και η κοινωνία, προκειμένου να εξοβελίσουμε τα αίτια που οδήγησαν στην κρίση την ελληνική κοινωνία", σημείωσε ο Γιώργος Σταθάκης στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η πορεία μας δοκιμάζεται και στα δυο επίπεδα: ως κυβέρνηση έπρεπε να κρατήσουμε την χώρα εντός ευρωπαϊκού πλαισίου ή να συμβιβαστούμε στα σημεία", σχολίασε ενώ τόνισε ότι το μνημόνιο αφορά τρία στοιχεία: διάλυση αγοράς εργασίας, ιδιωτικοποιήσεις, συρρίκνωση κοινωνικού κράτους, χρέος ως μηχανισμός παραγωγής τεράστιων ελλειμμάτων και δεσμεύσεων.

"Δεν δεσμευτήκαμε ποτέ ότι η κυβέρνηση θα είναι ένας εύκολος διάδρομος που θα τον περνάμε και θα μας χειροκροτούν οι πάντες, ότι δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς, ότι δεν θα παραμείνουμε μια κυβέρνηση που θα συντηρήσει τα τρία στοιχεία αυτής της πολιτικής της", ανέφερε.

Υπήρξαν συμβιβασμοί και στα τρία στοιχεία, είπε: "Δεν υπάρχουν περαιτέρω μειώσεις μισθών, υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Υπήρξε συμβιβασμός στο χρέος, με την αναδιάρθρωση, τα χαμηλά πλεονάσματα πλεονάσματα αλλά και στις ιδιωτικοποιήσεις, με την επιτυχία μας αναφορικά με το Ταμείο που θα βρίσκεται στην Ελλάδα".

"Η μεγάλη δοκιμασία μας στις εκλογές παραμένει το πόσο έτοιμοι είμαστε για να κάνουμε όλες αυτές τις μεγάλες αλλαγές", τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι "το πρόγραμμα που καταθέτουμε, αυτό επιχειρεί και η πεποίθηση μας ότι αυτές οι τομές πρέπει να κινητοποιήσουν και ενεργοποιήσουν πολύ περισσότερες δυνάμεις την επόμενη περίοδο, γιατί σε αυτές τις επιλογές για ριζικές αλλαγές παραμένει το πιο ισχυρό χαρτί και η μεγαλύτερη δέσμευση που έχουμε ως κόμμα".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου