Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πολύνεκρο ναυάγιο με λαθρομετανάστες ανοικτά της Λιβύης


Ένα σκάφος που μετέφερε λαθρομετανάστες βυθίστηκε ανοικτά των ακτών της Λιβύης στη Μεσόγειο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άνθρωποι, δήλωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

«Είχαμε πληροφορίες σήμερα το πρωί σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν επτά πτώματα παράτυπων μεταναστών από σκάφος που βυθίστηκε ανοικτά της Χομς (ανατολικά της Τρίπολης)... αλλά δεν έχουμε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για το πόσοι μετανάστες επέβαιναν στο σκάφος», δήλωσε ο Μοχάμαντ αλ-Μισράτι, εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου στην Τρίπολη.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Την περασμένη Πέμπτη, ένα σκάφος όπου στοιβάζονταν λαθρομετανάστες με την ελπίδα να φθάσουν από τη Λιβύη στην Ιταλία βυθίστηκε ανοικτά της λιβυκής πόλης Ζουάρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έως και 200 άνθρωποι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου