Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Στόχος των Τούρκικων F-16 …Το κουρδικό Κόμμα και το 13%!

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε ο εισαγγελέας του Ντιγιάρμπακιρ στην Τουρκία, με σκοπό να διερευνήσει ενδεχόμενες διασυνδέσεις του ηγέτη του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος Σελαχατίν Ντεμιρτάς, με Κούρδους μαχητές του PKK.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησε ευθέως τον Ντεμιρτάς, ενώ ζήτησε από το κοινοβούλιο να αρθεί η ασυλία για τους Kούρδους βουλευτές που υποστηρίζουν το PKK.

“ Το κάνει για να ξεγελάσει τον κόσμο. Ο βασικός του στόχος δεν είναι ο αφοπλισμός του PKK, αλλά να βεβαιωθεί ότι το Λαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα θα πληρώσει το τίμημα για τα όπλα του PKK. Δεν τον νοιάζει η ειρήνη. Θέλει το HDP να χάσει σε περίπτωση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες,” τόνισε ο Ντεμιρτάς

Ο Ντεμιρτάς μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Άγκυρα ότι οι αεροπορικές επιθέσεις κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ, είναι απλά η πρόφαση και ότι ο κύριος στόχο είναι οι Κούρδοι.

ΟΙ αεροπορικές επιθέσεις κατά μαχητών του PKK και των τζιχαντιστών συνεχίστηκαν τα τελευταία 24 ωρα, με τον πρωθυπουργό Αχμέντ Νταβούτογλου να κάνει λόγο για “ συγχρονισμένη επίθεση κατά της τρομοκρατίας.”

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου