Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Iταλία: 1.800 λαθρομετανάστες από την Αφρική μέσα σε μόνο μία μέρα!


Ο αριθμός πραγματικά όχι μόνο εντυπωσιάζει αλλά και προβληματίζει με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμα στη μέση του καλοκαιριού. Μόλις σε μία ημέρα, την χθεσινή, πάνω από 1.800 λαθρομετανάστες από την Αφρική βρέθηκαν από τις Ιταλικές αρχές, και μεταφέρθηκαν σώοι στην στεριά.

Οι άνθρωποι αυτοί εντοπίστηκαν να συνωστίζονται μέσα σε επτά υπερφορτωμένα σκάφη, ενώ πέντε πτώματα βρέθηκαν σε ένα μεγάλο φουσκωτό το οποίο είχε ούτε λίγο ούτε πολύ 212 επιβάτες. Ο θάνατος των συγκεκριμένων επιβατών δεν έχει διαπιστωθεί σε τι οφείλεται, καθώς όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της ακτοφυλακής, ήταν ήδη νεκροί όταν τους βρήκαν.

Αυτοί οι πέντε νεκροί έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο της φετινής χρονιάς, που μετρά ήδη πάνω από 2.000 ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα κύματα της Μεσογείου μέχρι τώρα στην χρονιά που διανύουμε. Και στις πάνω από 3.500 νεκρούς που άφησε πίσω του το 2014. Αυτοί που διασώθηκαν χθες προέρχονται κυρίως από χώρες όπως η Ερυθραία, η Νιγηρία, η Σομαλία, το Σουδάν και η Συρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί εδώ ότι η Ιταλία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών από την Αφρική με τον αριθμό τους να φθάνει τις 90.000 μέχρι τώρα για το 2015, αριθμός που δείχνει ότι σίγουρα θα ξεπεραστούν οι 170.000 που υπολογίζεται ότι ήταν μέσα στο 2014.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου