Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Μιχαλολιάκος: "ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα εφαρμόσουν από κοινού το εθνοκτόνο Μνημόνιο 3"


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό και έδωσε συνέντευξη.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας πως όπως πάντοτε αποτυγχάνουν να προβλέψουν τα ποσοστά του κόμματος, έτσι και τώρα τα ποσοστά του κόμματος θα είναι ακόμη ψηλότερα και η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη.

Υπογράμμισε πως στην διαδικασία των διερευνητικών εντολών διενεργήθηκε ακόμη μια συνταγματική εκτροπή με την Κ.Ο. Λαφαζάνη, ώστε να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό σύστημα αποκλείει συστηματικά τους Έλληνες Εθνικιστές, αποδεικνύοντας πόσο αντιδημοκρατικό είναι.

Για την μάστιγα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης δήλωσε πως αιτία είναι η ανθελληνική ευρωπαϊκή πολιτική και οι όλες οι κυβερνήσεις που άφησαν αφρούρητα τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Για την Νέα Δημοκρατία τόνισε πως υπήρξε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, ένα εθνοκτόνο Μνημόνιο στο οποίο αντιστέκεται σθεναρά η Χρυσή Αυγή, καθώς εκχωρεί εθνική κυριαρχία.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ελληνική αυτάρκεια και στο εθνικό νόμισμα.

Αναφορικά με την δίκη - παρωδία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια πολιτική σκευωρία που έστησε μια παραδικαστική παράγκα κατ΄ εντολή των υπογείων του Μαξίμου, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, σημείωσε πως σύνθημα της Χρυσής Αυγής σε αυτήν την πολιτική μάχη είναι ΟΧΙ στο Μνημόνιο, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση, φροντίδα για τους Έλληνες αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που καταστρέφει το Μνημόνιο 3 που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. 

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Μιχαλολιάκε πάρε μικρότερο καλάθι για ψήφους, γιατί ό γαμωεβραίος david harris μέ τούς rothchilds καί τήν εταιρεία τους sigular logic πού μαγειρεύει τά αποτελέσματα τών εκλογών, μπορεί καί νά σάς εξαφανίσει. Πώς είναι δυνατόν ρέ Μιχαλολιάκε νά τό ξέρω εγώ αυτό μείζον ζήτημα, καί εσύ νά έχεις ''αγνοια''? Περίεργα πράγματα Μιχαλολιάκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή