Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρή ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης: «Καταστράφηκαν όλα»

Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης Σωτήρης Ζαμτράκης, δίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εικόνα του λιμανιού της Μυτιλήνης το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τελεί υπό πλήρη κατάληψη, καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για το επιβατικό κοινό και ζητά να κηρυχθεί ο Νομός Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

http://www.lesvosnews.gr/
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στό διάολο νά πάτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ καί εσείς οί αληταράδες τού λιμενικού πού τούς μαζεψατε.Ποιοί τά κατέστρεψαν ρέ καθήκια όλα? Τά λαθροσκουπίδια φταίνε πού είναι βάρβαροι καί οί μισοί ισλαμοδιαβόλοι πού σφάζουν , οί εσείς τά καθάρματα πού βοηθήσατε τά μέγιστα γιά τήν λαθροκαταστροφή? Πόσα χρόνια φωνάζουμε εμείς οί ελάχιστοι εσάς τούς προδότες λιμενικούς, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ? Τί θέλετε τώρα καί φωνάζετε? Νά πληρωσουν τίς ζημιές τά κορόιδα από τούς φόρους καί τά χαράτσια? Βουλώστε το τουλάχιστον τό ρημάδι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή