Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ισλαμιστές εκτέλεσαν δημοσιογράφο και τον πατέρα της στη Μοσούλη


Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) εκτέλεσαν μια δημοσιογράφο και τον πατέρα της στην Μοσούλη του Ιράκ, μετέδωσε το ιρακινό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Σουμαρίγια, επικαλούμενο την ιρακινή αστυνομία.

Η δημοσιογράφος και ο πατέρας της, που τουφεκίστηκαν χθες από το ΙΚ, είχαν απαχθεί από τους τζιχαντιστές τον Φεβρουάριο.

Η δημοσιογράφος δούλευε σε μια εφημερίδα της επαρχίας Νινευή, διευκρίνισε το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Μουχάμεντ Τζαμπούρι.

Ο πατέρας της εργαζόταν στη διανομή της εφημερίδας στη Μοσούλη, πρωτεύουσα της επαρχίας, πρόσθεσε ο Τζαμπούρι.

Το ΙΚ, μια ριζοσπαστική σουνιτική οργάνωση που έχει καταλάβει μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας, είναι διαβόητο για τις ωμότητες τις οποίες διαπράττει — συμπεριλαμβανομένων μαζικών εκτελέσεων, λιθοβολισμών γυναικών και αποκεφαλισμών ξένων, ειδικά δημοσιογράφων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου