Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

"Θρίλερ" για το πρώτο κόμμα δείχνουν τρεις δημοσκοπήσεις - Σταθερά τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος


«Ομιχλώδη» εικόνα σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις.

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, ωστόσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν «ντέρμπι». Σε δυο δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται απόλυτη ισοπαλία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και σε μια ακόμη καταγράφεται προβάδισμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, η ΝΔ προηγείται με βραχεία κεφαλή στην πρόθεση ψήφου: Η γαλάζια παράταξη λαμβάνει ποσοστό 24%, έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 5,2%, ενώ ακολουθούν από κοντά Χρυσή Αυγή με 5,1% και Ποτάμι με 4,8%. ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων ισοδυναμούν με ένα ποσοστό στο 4%, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνη μπαίνει οριακά στη Βουλή, με ποσοστό 3,4%.

Από την άλλη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να μένουν εκτός, καθώς συγκεντρ’ωνουν ποσοστό 2%.

Σημαντικό εύρημα είναι το γεγονός ότι οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 11% του συνόλου.

Απόλυτη ισοπαλία δείχνει δημοσκόπηση της MRB.

Σε αυτή, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λαμβάνουν 25,1% στην πρόθεση ψήφου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται Χρυσή Αυγή με 6%, ενώ ακολουθούν: το ΚΚΕ με 5%, το Ποτάμι με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, η ΛΑΕ με 3,6% και οι ΑΝΕΛ με 2,3%.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συγκεντρώνουν 29,6%, η Χρυσή Αυγή 7,1%, το ΠΑΣΟΚ 6,1%, το ΚΚΕ 5,9%, το Ποτάμι 5,4%, η Ένωση Κεντρώων 4,6%, η Λαϊκή Ενότητα 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%.

Όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ποσοστό 34,8% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 34,3%, ενώ ο Β. Λεβέντης είναι και στην περίπτωση αυτή η έκπληξη, καθώς είναι τρίτος στη σχετική κατάταξη με 23,8%, έναντι 22,1% του Στ. Θεοδωράκη.

Στην καταλληλότητα προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με 37,1% έναντι 36% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μία ακόμα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δείχνει ότι ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση.
Συγκεκριμένα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν 27%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, ΚΚΕ με 6% και Ποτάμι με 5,5%.

Ισοπαλία και στην έκτη θέση για ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων (4,5%), την ίδια ώρα που με το... ζόρι μπαίνει στη Βουλή η Λαϊκή Ενότητα με 4%.

Εκτός φαίνεται και σε αυτήν τη δημοσκόπηση ότι μένουν οι ΑΝΕΛ, με εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό 1,5%.

Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης αυτής το γεγονός πως ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, «έφτασε» τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, στη «δημοτικότητα - θετική γνώμη» και 22,5%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου