Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Sea Breeze 2015: Νέα άσκηση του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα

Ξεκίνησε, στη Μαύρη Θάλασσα, η κοινή άσκηση ΝΑΤΟ-Ουκρανίας Sea Breeze 2015. «Στόχος της άσκησης είναι να δοκιμαστεί η συνεργασία μιας πολυεθνικής δύναμης σε μια περιοχή κρίσης», ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας. 
Η άσκηση διεξάγεται σε ξηρά, θάλασσα και αέρα και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Διεξάγεται, δε, στο πλαίσιο του προγράμματος «Partnership for Peace» του ΝΑΤΟ, στις περιοχές Οδησσού και Νικολάγιεφ, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν 2.500 άνδρες από τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βρετανία, τη Ρουμανία και την Τουρκία, αλλά και από την Σουηδία και τη Μολδαβία.

Οι Αμερικανοί συμμετέχουν με το αντιτορπιλικό, κλάσης Arleigh Burke, USS Donald Cook και με ένα αεροσκάφος ναυτικής επιτήρησης Ρ-3. Συνολικά στην άσκηση μετέχουν 14 πολεμικά πλοία, οκτώ αεροσκάφη και 90 οχήματα, κάθε τύπου.

Ο αντιναύαρχος Τζέιμς Φόγκο, διοικητής του 6ου Στόλου, χαρακτήρισε την άσκηση ως μια σημαντική ευκαιρία συνεργασίας με τους εταίρους των ΗΠΑ, στον τομέα της συνεκπαίδευσης σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.
«Είμαι πεπεισμένος πως η άσκηση θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ του προσωπικού των διαφόρων συμμετεχόντων εθνών», είπε. Η άσκηση Sea Breeze διεξάγεται συνεχώς από το 1997, με την συμμετοχή της Ουκρανίας. 

http://www.defence-point.gr/news/?p=135772
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου