Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

WSJ: "Πιθανόν έως το Μάρτιο οι κυρώσεις της Ε.Ε. κατά Ρώσων αξιωματούχων"


Πιθανή είναι η επέκταση έως το Μάρτιο του 2016 των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον περίπου 190 αξιωματούχων και εταιρειών από την Ρωσία και από τις αυτοαποκαλούμενες λαϊκές δημοκρατίες στην ανατολική Ουκρανία σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal που επικαλείται διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πηγές, η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σε συνάντηση ανώτερων Ευρωπαίων αξιωματούχων την Τετάρτη «για τη διατήρηση της πίεσης στη Μόσχα για να εφαρμόσει πλήρως τους όρους της εκεχειρίας του Μινσκ έως το τέλος του χρόνου».

Οι υπάρχουσες κυρώσεις, που περιλαμβάνουν πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις με στόχο 151 άτομα και 37 εταιρείες και νομικά πρόσωπα είναι προγραμματισμένες να λήξουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου