Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τουρκικά αεροσκάφη έφτασαν στην Υεμένη μεταφέροντας 500 μαχητές του ISIS από την Συρία !


Ο άξονας του κακού ο οποίος αποτελείται από την Τουρκία, την Σ.Αραβία και το Κατάρ, μεταφέρει Τζιχαντιστές συνεχώς  εκτός του βεληνεκούς των ρωσικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων εκατοντάδες Τζιχαντιστές  , προετοιμάζοντας μια νέα κατάσταση.

Αξιωματούχοι του Κατάρ «μίλησαν» ακόμη και για εισβολή στην Συρία , όπως και το τουρκικό «δίδυμο» ( Ερντογάν-Νταβούτογλου) με αφορμή την ρωσική  παρέμβαση και την κουρδική ενεργοποίηση. Η ουσία όμως είναι ότι «Ρώσου παρόντος  στην Συρία πάσα αρχή παυσάτω» .

Για αυτόν το λόγο όλοι αυτοί αποσύρουν τους μαχητές του ISIS από το συριακό έδαφος κατά εκατοντάδες. 

Συγκεκριμένα . αφίχθηκαν  στην Υεμένη τουρκικά πολιτικά αεροσκάφη,  τα οποία μετέφεραν  500 μαχητές «του ισλαμικού κράτους», ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας,  Ταξίαρχος Ali Mayhub, αναφέρει δημοσίευμα.


«Στις 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την συριακή στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, προσγειώθηκαν  στο αεροδρόμιο του Άντεν (Υεμένη)  4 αεροσκάφη από την Τουρκία. Δύο από αυτά ανήκαν  στην γνωστή εταιρεία Turkish Airlines, αλλά και στην  Qatar Airways, ενώ  ένα άλλο αεροσκάφος  ανήκε στην αεροπορική εταιρεία των ΗΑΕ. Σε αυτά τα αεροσκάφη  βρισκόντουσαν  πάνω από 500 μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS , οι οποίοι  μεταφέρθηκαν από την Συρία, για να γλιτώσουν από τις  ανελέητες ρωσικές  ρωσικά αεροπορικές επιδρομές»,  είπε ο Mayhub.

«Οι μαχητές αυτοί συναντήθηκαν με στελέχη των Σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών , οι οποίοι τους παρέλαβαν  από το αεροδρόμιο σε τρεις ομάδες. Η πρώτη ομάδα μετέβη στην πόλη  Al-Bab της επαρχίας Μαντάμπ, η  δεύτερη ομάδα στην περιοχή Maarib, ενώ η τρίτη στην επαρχία Jazan. Εκεί οι μαχητές  του ISIS θα ξεκουραστούν και θα «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» εν όψει νέων εξορμήσεων. Οι Τζιχαντιστές  έχουν  υποστεί τεράστιες απώλειες σε μάχες με τον συριακό και ιρανικό στρατό.  Σύμφωνα με  διαθέσιμες πληροφορίες, οι επιχειρήσεις των ισλαμιστών μαχητών σε συριακό έδαφος  θα συνεχιστούν »,  είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τους ανηλεείς βομβαρδισμούς των ρωσικών αεροσκαφών οι Τζιχαντιστές πανικόβλητοι  έχουν αρχίσει να υποχωρούν, έχοντας χάσει τον  περισσότερο βαρύ οπλισμό που διέθεταν  στην γραμμή επαφής με τα συριακά στρατεύματα. Για να ελέγξουν πλήρως  την κατάσταση, τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναγνώρισης έχουν αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων τους στην συριακή επικράτεια.

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, αναφέρουμε ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά το αίτημα του Σύρου  προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, η ρωσική αεροπορία υλοποιεί  αεροπορικές επιδρομές σε  στόχους  του «ισλαμικού  κράτους» στην Συρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ρωσική αεροπορία  διεξήγαγε  περισσότερες από χίλιες εξορμήσεις, εξουδετερώνοντας  αρκετές εκατοντάδες ισλαμιστές , δεκάδες κέντρα ελέγχου, αποθήκες και άλλες εγκαταστάσεις . Επιπλέον, 26 ​​πύραυλοι cruise εκτοξεύτηκαν από τα πλοία του Στόλου της Κασπίας, κτυπώντας επιτυχώς θέσεις των ισλαμιστών .

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου