Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν άμεσα οι αγρότες


Σε περιφερειακές κινητοποιήσεις σε επίπεδο νομών (Σέρρες (15/10), Κιλκίς(20/10), Ημαθία (22/10) Χαλκιδική( 29/10), Κομοτηνή (3/11) κά) προχωρά πρώτη η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων.

Η μορφή των κινητοποιήσεων θα καθοριστεί στην κοινή σύσκεψη των φορέων των αγροτοκτηνοτρόφων (ΠΕΚ, ΣΕΚ, Συντονιστικό Αγροτών, ΠΕΝΑ) που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (17 Οκτωβρίου) στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ίδια στιγμή, την επόμενη Κυριακή η «Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων» της ΠΑΣΥ, καλεί τους αγρότες, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας σε πανελλήνια σύσκεψη για την οργάνωση κινητοποιήσεων.

Στην Κρήτη συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, αποφασίζοντας να γίνουν πρώτα επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και στη συνέχεια να συζητήσουν για κινητοποιήσεις και συγχρόνως να συντονίσουν τις ενέργειές τους με αγροτικές οργανώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Τί έγινε κομματόσκυλα? Έσφιξαν οί κώλοι σας μέ ''πρώτη φορά αριστερά''? Όταν πέρνατε τίς παχουλες επιδοτήσεις από τήν εβραική ένωση καί ή Ελλάδα ξεπουλιώταν ήταν ωραίες εποχές έτσι! Τώρα πού ή εβραική ένωση έδειξε τά κοφτερά της δόντια μέσω τών ξεπουλημένων συριζοπασόκων πού ψηφίσατε τό ρίξατε στίς διαμαρτυρίες. Θά σάς φτιάξουν οί εθνοπροδότες εβραιόδουλοι τσιπροκαμμένοι ωραία κοστουμάκια στά μέτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προβατακια ελληνες προσκινατε τους νεοταξηκους και τους λετε ηρωες σοτηρες σας παρτε τωρα το 3 το μακριτερο κι ΜΟΚΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή