Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Με ήπια άνοδο έκλεισε το ΧΑ


Με ήπια άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο τζίρος.

Με απώλειες έκλεισαν οι τραπεζικές μετοχές, μετά την άνοδο του τραπεζικού δείκτη κατά 31% την περασμένη εβδομάδα, απώλειες που αντισταθμίστηκαν από την άνοδο των μετοχών της ΔΕΗ, της Folli Follie, της Coca Cola HBC και του ΟΠΑΠ.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 680,75 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,56%.

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 10 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 681,03 μονάδες (+0,61%) και κατώτερη στις 670,92 μονάδες (-0,88%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 25,455 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 68.042.613 τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,85%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,22%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου