Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ρωσία: Δοκιμές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων «Τοπόλ»


Οι ρωσικές στρατηγικές πυραυλικές δυνάμεις έχουν αρχίσει τις δοκιμές στους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους «Τοπόλ»/ «Топол» στο βόρειο κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ.


Αυτό ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ανακοίνωση  σημειώνεται ότι σε ασκήσεις ρουτίνας υποβρύχια του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας και του Ειρηνικού εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους από τη θάλασσα του Μπάρεντς και τη θάλασσα του Όχοτσκ.

«Τα στρατηγικά υποβρύχια εκτόξευσαν κατευθυνόμενους πυραύλους «Μπριάνσκ» από το Στόλο της Βόρειας και το «Ποντόλσκ» του Ειρηνικού Στόλου, η εκτόξευση έγινε από τις θαλάσσιες περιοχές του Μπάρεντς και της Θάλασσας Όχοτσκ», σημειώνει η ανακοίνωση.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου