Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωσία ετοιμάζει και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 κατά του ISIS μετά την "καταιγίδα" των cruise από την Κασπίαδ


Μετά την πρωτοφανή «καταιγίδα» πυραύλων cruise Calibre που εξαπέλυσε η Ρωσία με πολεμικά της πλοία από την κλειστή θάλασσα της Κασπίας και έπληξαν με ακρίβεια στόχους στη Συρία φαίνεται τώρα πώς ετοιμάζει να αναλάβουν δράση κατά των τζιχαντιστών του ISIS και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να δοθεί εντολή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να απογειωθούν τα βομβαρδιστικά Tu-160 και να επιχειρήσουν πλήγματα κατά των τζιχαντιστών στη Συρία. Αυτό εκτιμάται πώς θα γίνει από απόσταση και πιθανόν να επιλεγεί και πάλι ένας τρόπος εντυπωσιακός όπως αυτός χθες.

Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά διαθέτουν δύο εσωτερικούς περιστροφικούς εκτοξευτές των έξι βλημάτων ο καθένας τύπου cruise, ενώ εναλλακτικά και σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να φορτώσει 12 πυρηνικά βλήματα αρκετά μεγάλου βεληνεκούς. Αντιλαμβάνεται κανείς τι έχει να συμβεί σε μία τέτοια περίπτωση.

Είναι προφανές ότι οι Ρώσοι επιχειρούν παράλληλα με την εξόντωση των τζιχαντιστών στη Συρία μία επίδειξη δύναμης και αποτελεσματικότητας των όπλων που διαθέτουν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να εκτοξεύσει πυραύλους cruise από την Κασπία θάλασσα να διανύσουν μία απόσταση 1.500 χιλιομέτρων πάνω από τον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ιράκ για να προσγειωθούν… στα κεφάλια των τζιχαντιστών.

Το έπραξε όμως καταρρίπτοντας το ρεκόρ των Αμερικανών στον πόλεμο του Ιράκ που εκτόξευσε πυραύλους cruise από υποβρύχια σε απόσταση 1.300 χιλιομέτρων αποδεικνύοντας πώς αυτά που λέει μπορεί και να τα κάνει πράξη με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα 26 βλήματα που εκτοξεύτηκαν χθες βρήκαν απόλυτα στόχο.

«Η αλήθεια είναι ότι εκτοξεύσαμε υψηλής ακρίβειας πυραύλους cruise από την Κασπία Θάλασσα και διένυσαν περίπου 1.500 χιλιόμετρα (932 μίλια) και κατέστρεψαν όλους τους στόχους γεγονός που δείχνει την άριστη εκπαίδευση μας, το υψηλό μας έμψυχο δυναμικό και το ανώτερο βιομηχανικό μας σύμπλεγμα», είπε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού ανακοινώνοντας ο ίδιος τα αποτελέσματα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου