Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τουρκία: Η επαρχία Σιρνάκ κηρύχθηκε ως εμπόλεμη περιοχή


Το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Σιρνάκ κήρυξε την περιοχή ως «ειδική ζώνη ασφάλειας» για μια περίοδο 15 ημερών προκειμένου να γίνουν εκκαθαρίσεις των Κούρδων αυτονομιστών από τον τουρκικό στρατό στην περιοχή.


«Βάσει του νόμου 2565 ‘επί ζωνών ασφαλείας’ η περιοχή του Σιρνάκ κηρύσσεται ως ζώνη ειδικής ασφάλειας προκειμένου να αναληφθεί δράση για την καταπολέμηση των μελών του PKK, για την δημόσια ασφάλεια, την ασφάλεια των πολιτών και της πρόληψης της εγκληματικότητας, το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου», σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου