Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας κατά Μεϊμαράκη: "Είσαι πολιτικά υπαίτιος για το φιάσκο"


Σε «σκληρή» γραμμή κινείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά το προχθεσινό ναυάγιο της εκλογικής διαδικασίας και στρέφει τα βέλη του κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο θεωρεί πολιτικά υπαίτιο. 

Μετά τις κινήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη η εκλογή αρχηγού τείνει να εξελιχθεί σε μία πολιτική αναμέτρηση για δύο. 

Ο περιφερειάρχης Μακεδονίας ζήτησε από την Κυριακή την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την θέση του μεταβατικού προέδρου του κόμματος. 

Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι θα παραιτηθεί εφόσον παραιτηθούν και οι άλλοι τρεις από τα αξιώματα που κατέχουν, οι μεν Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι -όπως και έπραξαν-, ο δε Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης Μακεδονίας. Φυσικά ο κ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε να παραιτηθεί ενώ μέσω συνεργατών του διέρρευσε ότι θεωρεί “προσχηματικά” τα όσα είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθετε ότι ο ίδιος είναι εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας επιμένει στην παραίτηση Μεϊμαράκη και στον ορισμό άλλου που θα οδηγήσει σε εκλογές, ενώ τον κατηγορεί ότι κρύβεται και παράλληλα ζητά η εκλογή -πάντα από την βάση- να γίνει το συντομότερο δυνατό. Η απάντηση ήλθε από κύκλους του προέδρου της ΝΔ ότι καλεί σε διάλογο τον κ. Τζιτζικώστα και η απάντηση ήταν από συνεργάτες του περιφερειάρχη ότι “όταν διατυπώσει επίσημα και όχι μέσω κύκλων την πρόταση θα γίνει διάλογος”. 

Το περιβάλλον του περιφερειάρχη θεωρεί ότι “υπάρχει μεθόδευση από την αρχή της διαδικασίας από τον κ. Μεϊμαράκη που συστηματικά την απαξιώνει ενώ με τις κινήσεις του δημιουργεί ζήτημα ενότητας του κόμματος αποτρέποντας ένα τμήμα των ψηφοφόρων να ασχοληθούν και ωθώντας κάποιούς να ψηφίσουν υπό τον κίνδυνο της διάσπασης”. Εκτιμούν ακόμη ότι “το παλιό σύστημα της ΝΔ δεν επιθυμεί να αλλάξει χέρια το κόμμα” και το συνδέουν με τις πολιτικές εξελίξεις καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να καταρρέει υπό το βάρος των προβλημάτων όπως έδειξε και η απώλεια των δύο βουλευτών του στην πρόστατη ψήφιση της ρύθμισης για τα κόκκινα δάνεια. Στο ίδιο πάντα πλαίσιο θεωρούν ότι σύντομα θα τεθεί ζήτημα συνεργασίας κυβέρνησης αντιπολίτευσης, την οποία εκείνοι αρνούνται κατηγορηματικά. 

Οι συνεργάτες του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εκτιμούν ότι η δυναμική μέχρι την Κυριακή ήταν με το μέρος τους, εκτίμηση που βασίζουν στον κόσμο που συγκέντρωνε ο κ. Τζιτζικώστας στις περιοδείες και στις συγκεντρώσεις του. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρούν ότι είναι σημαντική η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που είναι και ο τομέας στον οποίο υπερέχει ο κ. Μεϊμαράκης, καθώς έχει μαζί του την πλειονότητα των βουλευτών. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου