Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Χίος: Πνίγηκε προσφυγόπουλο που πέταξε Τούρκος διακινητής στη θάλασσα


Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών πνίγηκε το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Χίου, όταν η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαινε, ανετράπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν συνολικά 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής.

Ωστόσο, όταν ο Τούρκος διακινητής αντιλήφθηκε ότι καταδιώκονταν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος που είχε σπεύσει στην περιοχή, άρχισε κυριολεκτικά να πετά έναν-έναν τους επιβαίνοντες στη θάλασσα ώστε να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν, ένα παιδί περίπου τριών ετών να πνιγεί ελάχιστα μέτρα από την ακτή.

Ο Τούρκος διακινητής τελικά συνελήφθη και αναμένεται η αναγνώρισή του από τους διασωθέντες, οι οποίοι περιθάλπονται από εθελοντές της περιοχής του Καταρράκτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου