Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία απαιτεί επιστροφή του ναού της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης στους Ορθόδοξους


Η Ρωσία κάλεσε την Τουρκία να επιστρέψει στην Ορθοδοξία, αυτό που τώρα αποτελεί το σύμβολο της Κωνσταντινούπολης,  τον ναό της  Αγίας Σοφίας.


Το αίτημα υποβλήθηκε από τον Σεργκέι Γκαβρίλοφ, πρόεδρο της Επιτροπής για θέματα ιδιοκτησίας και ταυτόχρονα  είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής διακομματικής ομάδας για την προστασία των Ορθόδοξων χριστιανικών αξιών.

Ο Γκαβρίλοφ είπε ότι το ρωσικό κράτος θεωρεί αναγκαίο να τονισθεί ότι ο παλαιός περίλαμπρος ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη είναι η Αγία Εκκλησία όλου του βυζαντινού κόσμου και αποτελεί ιδιοκτησία της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Περιμένουμε  από την Τουρκία, προβεί σε αυτό το φιλικό βήμα-  να επιστρέψει την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία.

Το ρωσικό κράτος είναι έτοιμο να βοηθήσει ουσιαστικά  με επαγγελματίες και επιστήμονες ώστε να επαναφερθεί ο Ιερός Ναός στην αρχική του μορφή», είπε ο Γκαβρίλοφ.

«Η πραγματοποίηση αυτού του αιτήματος θα επιστρέψει στην Τουρκία και το Ισλάμ να δείξει ότι η καλή θέληση είναι υπεράνω της πολιτικής».

Σύμφωνα με τη Μόσχα, πρωτοβουλίες όπως αυτή είναι σημαντική για να εξισορροπηθούν οι σχέσεις των δύο χωρών, που έχουν επιδεινωθεί με την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την Τουρκία.

Η Αγία Σοφία θεμελιώθηκε το 537 από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό. 
Υπήρξε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μέχρι το 1204, όταν από την κατάληψη της Πόλης από τους Δυτικούς έγινε Καθολική εκκλησία.

Το 1261 επέστρεψε πάλι στην Ορθοδοξία μέχρι την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Τότε μετατράπηκε από τους Οθωμανούς σε τζαμί,  σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_439.html

3 σχόλια:

  1. ΦΑΚΕΛΟΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ, Μέρος 1ο


    https://www.youtube.com/watch?v=qR4l1i3Zxd0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ !



    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ..... ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ [ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.


    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ [ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ,… Ε ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ........... ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ.

    Ι.Π. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

    *******

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ !

    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

    Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/11/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
    Δημοσιεύθηκε: 26/11/2015 19:15 MakelarisaComments: 8
    greek

    Υπ’ όψιν όλων των Στρατηγών- Ναυάρχων- & Πτεράρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.

    ΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ

    Ευρισκόμενοι εν όψει εχθροπραξιών ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πιθανόν του ΝΑΤΟ, ο Ελληνικός Λαός θέλει να σας πεί τα εξής.

    Μην τολμήσετε να βοηθήσετε στρατιωτικά τους εχθρούς Τούρκους, υπακούοντας στις εντολές του εχθρικού προς την Ελλάδα Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

    Εάν βοηθήσετε τους Τούρκους, θα θεωρηθείτε από τον Ελληνικό Λαό σαν συνεργάτες και βοηθοί του εχθρού.

    Δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    Σκεφθείτε, η Τουρκία θα βοηθούσε εμάς;;;

    Ο Ελληνικός Λαός τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον Λαό της ΡΩΣΙΑΣ.

    Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους εχθρούς μας Τούρκους, διά της ουδερότητας, που άρπαξαν κομμάτια από τη πατρίδα μας, (Κύπρο-Ιμια-Αιγαίο-Θράκη), και γέμισαν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

    Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους Σιωνιστές Δυτικούς (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.) που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν, διά της ουδετερότητας, ή συνάπτοντας συμμαχία με τη ΡΩΣΙΑ.

    Η παραμονή μας στο ΝΑΤΟ είναι εχθρική πράξη προς την Ελλάδα, αφού το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος

    εχθρός της πατρίδος.

    Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Πράξτε το καθήκον σας στην πατρίδα.

    Μην υπακούσετε στη Κυβέρνηση των πολιτικών.

    Όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι πιόνια, μαριονέτες, και σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Νέας Τάξης.

    Αντισταθείτε στους εφιάλτες πολιτικούς, που κατέλαβαν την εξουσία με την εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια των γνωστών μεθόδων των Η/Υ.

    Φανείτε άξιοι απόγονοι του ΛΕΩΝΙΔΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.λ.π.

    Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, και

    ΟΧΙ σαν συνεργάτες του εχθρού, (δοσίλογοι), όπως σας θέλει το εχθρικό ΝΑΤΟ.

    Διά το πιστόν,

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

    Έλληνας Πατριώτης

    hellasforce

    ΑπάντησηΔιαγραφή