Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν: «Σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους SU-24»


«Στημένη» την είχαν οι Τούρκοι στα ρωσικά μαχητικά διότι παρακολουθούσαν τα δρομολόγια τους !!  

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Ρώσοι πιλότοι  σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσαν  απειλή για την Τουρκία. «Αυτό είναι ένα προφανές γεγονός», τόνισε ο ίδιος .

«Το αεροσκάφος μας έπεσε έξι χιλιόμετρα μακριά από τα  τουρκικά σύνορα στο εσωτερικό της Συρίας»,πρόσθεσε ο Πούτιν.

Ο ίδιος τόνισε ότι το αεροσκάφος βομβάρδιζε τρομοκράτες  στην επαρχία της Λατάκεια στην Συρία, πολλοί από τους οποίους  προέρχονταν από την Ρωσία.


« Η Ρωσία επισημαίνει την ροή του πετρελαίου από περιοχές που είναι υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών μέσω Τουρκίας », δήλωσε ο Πούτιν.

Προφανώς,  πλέον  η Τουρκία  δεν λαμβάνει   μόνο τα έσοδα από το λαθρεμπόριο πετρελαίου, αλλά έχει επίσης υπό την  στρατιωτική προστασία της τους τρομοκράτες»   , δήλωσε ο Πούτιν. «Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η τρομοκρατική ομάδα είναι τόσο τολμηρή  στην λήψη των τρομοκρατικών ενεργειών σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Το περιστατικό θα έχει σοβαρές συνέπειες για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία»,  προειδοποίησε ο Πούτιν .

«Το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ρωσία στον απόηχο του περιστατικού και έσπευσε ΑΜΕΣΩΣ να ΖΗΤΗΣΕΙ  συνάντηση του ΝΑΤΟ,  είναι ανησυχητική», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος . Φαίνεται ότι η Τουρκία θέλει το ΝΑΤΟ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της» ,  πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία σέβεται τα περιφερειακά συμφέροντα των άλλων εθνών, αλλά προειδοποίησε ότι οι ακρότητες που έχει διαπράξει  η Τουρκία δεν θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Σύμφωνα τώρα με την ρωσική εφημερίδα «Izvestia»  και Ρώσους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εκ των προτέρων είχαν συλλέξει  πληροφορίες  σχετικά με δρομολόγια των ρωσικών  βομβαρδιστικών και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν» .

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η επίθεση στο ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 από την Τουρκία δεν ήταν τυχαία. Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας  αντιαεροπορικών πυραύλων της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας  Sergei  Hatylev, ρωσικά αεροσκάφη  θα μπορούσαν να καταρριφθούν από τουρκικά συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος .

Ο ίδιος πιστεύει ότι οι τουρκικές ειδικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν  την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα δρομολόγια  των ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών,  υπολόγισαν   την τροχιά τους και  εξαπέλυσαν  πύραυλο την  κατάλληλη στιγμή .

«  Είναι γνωστό ότι το αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 6 χιλ μέτρων.   Αυτό αποτελεί ένα λογικό  όριο, για  να καταστραφεί  ένα το αεροσκάφος από το έδαφος» είπε στην «Izvestia» ο Hatylev.  «Αν υποτεθεί ότι το αεροπλάνο πετούσε με ταχύτητα κοντά στο μέγιστο, δηλαδή,  μέχρι 2.200 χλμ/ώρα, μετά την ανίχνευση του στόχου μέχρι την  καταστροφή του, αυτό θα διήρκεσε τέσσερα λεπτά.

Σύμφωνα με τον Hatylev, αυτό σημαίνει ότι για κάποιο χρονικό διάστημα το ρωσικό αεροσκάφος παρακολουθούνταν  , προβλέφθηκε η τροχιά της πτήσης του και τότε εξαπολύθηκε ο πύραυλος .

« Για τα  αντιαεροπορικά βλήματα,  13 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να μπορέσουν να καταστρέψουν  τον στόχο. Αυτό ισχύει από την στιγμή που εμφανιστεί μια κουκίδα στο ραντάρ των αεροσκαφών , μέχρι την καταστροφή του στόχου, και  δεν διαρκεί  περισσότερο από 3-4 λεπτά.

Σύμφωνα με  άλλο Ρώσο πρώην αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας, σε κάθε περίπτωση, ο τουρκικός στρατός ενήργησε εκ προθέσεως και σκληρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου