Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Στρατηγός Β. Γερασίμωφ: «Εχθρική η αμυντική πολιτική του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσία»


Το  ρωσικό αποβατικό πλοίο «Τσάρος  Kunikov» στα Δαρδανέλια με το πλήρωμα να έχει « το δάκτυλο στην σκανδάλη»

 Η νατοϊκή συμμαχία συνεχίζει να επεκτείνει την στρατιωτική της παρουσία και ενισχύοντας την δραστηριότητα γύρω από την περίμετρο των ρωσικών συνόρων.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, Στρατηγό Valery Gerasimov, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Ο ίδιος τόνισε ότι η στρατιωτική πολιτική του ΝΑΤΟ είναι άκρως εχθρικού  χαρακτήρα απέναντι στην Ρωσία, και ως εκ τούτου προκαλεί  έντονη ανησυχία.


Ως ιδιαίτερα τεταμένη  κρίνεται η κατάσταση και από πολλούς ειδικούς εμπειρογνώμονες και τα στενά του Βοσπόρου , όπου Τούρκοι και Ρώσοι αλληλοκοιτάζονται με «μισό μάτι».

Σήμερα  επίσης , το μεγάλου εκτοπίσματος αποβατικό πλοίο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού «Caesar Kunikov» πέρασε  τα Δαρδανέλια,  κάτω από τα άγρυπνα  βλέμματα των τουρκικών αρχών .

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, το πλοίο συνοδεύονταν   από τουρκικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

« Το αποβατικό πλοίο « Caesar Kunikov» με  αριθμό 158 εισήλθε από το  Αιγαίο Πέλαγος στην  θάλασσα του Μαρμαρά», ανακοίνωσε το ρωσικό πολεμικό ναυτικό .

Οι τουρκικές κινήσεις θεωρούνται μέρος των σχεδίων της νατοϊκής συμμαχίας για τα στενά .

Ο επικεφαλής του  ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού  έσωσε  συνέντευξη στους ξένους στρατιωτικούς ακολούθους , οι οποίοι είναι  διαπιστευμένοι στην Ρωσία, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.

Ο Ρώσος Στρατηγός είπε ότι  κατά τη γνώμη του, η πολιτική του ΝΑΤΟ οδηγεί σε αύξηση του προβλήματος της παραβίασης της στρατηγικής ισορροπίας στην περιοχή .

«Πρώτον, η ανάπτυξη του νατοϊκού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας και η ανάπτυξη υπερηχητικών εναέριων συστημάτων. Δεύτερον  η προπαγάνδα από οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες  και ενημερωτικά  μέσα, οι δυναμικές διαμαρτυρίες  πληθυσμών, η ύπαρξη ριζοσπαστικών  εξτρεμιστικών  οργανώσεων και τέλος οι ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες, αποτελούν προσπάθειες εναντίον της   Ρωσίας »    τόνισε ο Ρώσος Αρχηγός του Επιτελείου.

«Το σύνολο αυτών των προσπαθειών , καθώς και η παρουσία χρόνιων διακρατικών αντιθέσεων  που απειλούνται από  την εμφάνιση νέων,  με  κλιμάκωση των  υφιστάμενων συγκρούσεων. Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια, ο αριθμός τους δεν μειώνεται, αλλά μόνο αυξάνεται», τόνισε ο Gerasimov.

Ο επικεφαλής του ρωσικού  Γενικού Επιτελείου, δήλωσε ότι η αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Μέση Ανατολή, την Αφρική, καθώς και το Αφγανιστάν, έχει διασπείρει  την απειλή της τρομοκρατίας και σε άλλους γεωγραφικούς χώρους,   συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου