Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Γερμανικό «NEIN» σε πρόταση των ΗΠΑ για συμμετοχή επιπλέον γερμανικών δυνάμεων εναντίον του ISIS από την Μέρκελ!


Σκληρή στάση τηρεί η Γερμανίδα Καγκελάριος , στο ενδεχόμενο ανάπτυξης  μια πιο πολυπληθούς  συμμετοχής του γερμανικού στρατού  σε  επιχειρήσεις κατά του ισλαμικού κράτους, αναφέρει ο διεθνής τύπος.

Η Άνγκελα Μέρκελ απέρριψε την πρόταση των ΗΠΑ για αύξηση του αριθμού  των γερμανικών ενόπλων  δυνάμεων (Bundeswehr)  στο συνασπισμό εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος», εξαγριώνοντας και άλλο την  Ουάσιγκτον για την «χλιαρή στάση» έως τώρα της Γερμανίας στο θέμα αυτό.

Η Γερμανίδα καγκελάριος σε συνέντευξή της στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF, δήλωσε ότι «η Γερμανία ήδη συμβάλει στον τομέα της καταπολέμησης του ISIS , και δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε νέα ερωτήματα στο θέμα αυτό».

Η «κρούση»  για την αύξηση του αριθμού μαχητικών αεροσκαφών,   μονάδων των ειδικών δυνάμεων , αλλά και μονάδων επιφανείας στον πόλεμο με τους τζιχαντιστές, έγινε από τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Ashton Carter, αλλά και από Στρατηγούς του Πενταγώνου, προς την γερμανική πλευρά .


Η πρόταση πραγματοποιήθηκε απευθείας στην Γερμανίδα Υπουργό Άμυνας Ursula von der Lyayen, αλλά «βρήκε τοίχο».

Σε άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapsotagma.gr, με τίτλο (Η Γερμανία αποστέλλει στρατιωτικό εξοπλισμό στο Κατάρ το οποίο «ετοιμάζεται» για στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία!), τονίζαμε την  στάση των Γερμανών στον πόλεμο αυτόν με τους ισλαμιστές , με την  προσπάθεια πώλησης  πανάκριβων  οπλικών συστημάτων στις χώρες του Κόλπου. Αυτό ακριβώς ήθελαν να κάνουν μόνο οι Γερμανοί.

Η Γερμανία όμως  αναγκάστηκε να πράξει κάτι το οποίο και «φοβάται» και συγχρόνως  «απεχθάνεται», και αφορά την συμμετοχή  της σε ένα πόλεμο ιδιαίτερα κοστοβόρο.

Οι Γερμανοί πολιτικοί μάλιστα σε μυστικές συνομιλίες τους κατηγορούν τις ΗΠΑ , για την εξωτερική πολιτική τους , λέγοντας ότι η Γερμανία « δεν  πρόκειται πληρώσει τα λάθη των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή», σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Βέβαια το Βερολίνο  σκοπίμως «ξεχνά» τα εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια τα οποία κινητοποίησαν την κατεστραμμένη γερμανική οικονομία το 1945, αλλά και την αμυντική αρωγή των ΗΠΑ στον ψυχρό πόλεμο.

Αυτή η θεώρηση των πραγμάτων ευρίσκεται στο DNA των Τευτόνων Γερμανών , οι οποίοι έχουν την δική τους άποψη  πραγμάτων για όλα τα ζητήματα , η οποία  όμως προσομοιάζει αυτής των Τούρκων.

Επίσης δεν επιθυμούν την αποστολή μεγάλης γερμανικής στρατιωτικής  δύναμης στην Τουρκία για  επιχειρήσεις κατά των Ισλαμιστών , διότι αυτήν  την στιγμή είναι απασχολημένοι με την οικονομική «κατάκτηση» της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου