Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Telegraph: Η Ελλάδα πάλι στην καρδιά μιας κρίσης της ΕΕ για τις απειλές εξόδου από τη Σένγκεν


Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Ελλάδα φαίνεται πάντα ότι είναι στην «εμπροσθοφυλακή» κάθε ευρωπαϊκής κρίσης. Και τώρα φαίνεται ότι είναι στο επίκεντρο της κατάρρευσης της Σένγκεν, γράφει η Telegraph.

Μπορεί η προσφυγική και η οικονομική κρίση να μοιάζουν δύο εντελώς ξεχωριστά θέματα, αλλά οι παραλληλισμοί μεταξύ τους είναι πολλοί σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, κάνοντας αναφορά στην απειλή προς την Ελλάδα για έξοδο από την Σένγκεν, επειδή η Αθήνα απορρίπτει την περιορισμένη προσφορά βοήθειας, που περιλαμβάνει ανθρωπιστική ενίσχυση και μία ειδική αποστολή της Frontex.

Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει χειριστεί λανθασμένα τις ευθύνες της στον έλεγχο των συνόρων, μετά από την άρνηση της ευρωπαϊκής βοήθειας. Η άρνηση αυτή δεν οφείλεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα θεωρεί ότι δεν χρειάζεται βοήθεια, αναφέρει η Telegraph. «Είναι επειδή πιστεύει ότι η προσφορά είναι κατάφωρα ανεπαρκής. Αυτό θυμίζει κάτι. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την οικονομική κρίση χρέους στην Ευρώπη. Περιορισμένη ανακούφιση προσφέρθηκε από την ΕΕ, αλλά με όρους και προϋποθέσεις τους οποίους η Ελλάδα θεώρησε απαράδεκτους. Στο τέλος, αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει, με την εναλλακτική να είναι η εκδίωξη από το ευρώ, κάτι το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε παράλογο. Πολύ πιθανόν αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα του φιάσκου της Σένγκεν», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου