Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Εσταυρωμένοι του 2015: Επτά χιλιάδες (τουλάχιστον) χριστιανοί θανατώθηκαν για την πίστη τους!


Το 2015 υπήρξε ένα μαρτυρικό έτος για τους Χριστιανούς στον κόσμο. Περισσότεροι από επτά χιλιάδες χριστιανοί  δολοφονήθηκαν με κριτήριο την πίστη τους, όπως εκτιμούν ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ίντερφαξ.


Οι δολοφονηθέντες είναι σχεδόν 3.000 πιστοί επιπλέον από  το 2014, όπως σημειώνει η βρετανική ιστοσελίδα «Christian Today», επικαλούμενη στοιχεία από τη διεθνή οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των χριστιανών «Ανοιχτές Θύρες».


Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι  2.400 χριστιανικοί ναοί κατά το παρελθόν έτος έχουν καταστραφεί ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.


Στον κατάλογο των πιο επικίνδυνων χωρών για τους Χριστιανούς, καταγράφονται: Ιράκ, Λιβύη, Συρία, Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία, Σουδάν, Ερυθραία και  Νιγηρία.

http://www.echedoros-a.gr/2016/01/2015_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου