Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η Ιταλία εμποδίζει την εκταμίευση προς την Τουρκία των 3 δις ευρώ για τους πρόσφυγες;


Η Ιταλία εμποδίζει την εφαρμογή του σχεδίου παροχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ ως ενίσχυση σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια της Άγκυρας στην αντιμετώπιση της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή, όπως σημειώνει η ρωσική εφημερίδα «Νεζαβισίμαγια Γκαζέτα».


«Μόνο ένα κράτος- μέλος της ΕΕ, εξακολουθεί να αντιτίθεται στην κατανομή κονδυλίων στην Τουρκία και αυτή είναι η Ιταλία», αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές της εφημερίδας.


Στη Σύνοδο Κορυφής στις 29 Νοεμβρίου, η ΕΕ ενέκρινε προσωρινά το σχέδιο ενίσχυσης προς την Τουρκία, με € 3 δις για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών των προσφύγων.


Τώρα φαίνεται ότι η ΕΕ αρχίζει να υποχωρεί, σημειώνει η εφημερίδα επικαλούμενη Ευρωπαίο διπλωμάτη.


«Πρέπει επειγόντως να αντιμετωπισθεί αυτό το πρόβλημα, ώστε η ΕΕ να είναι αξιόπιστος εταίρος στις διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα για την εμπόδιση της μεταναστευτικής ροής», είπε ο διπλωμάτης.

http://www.echedoros-a.gr/2016/01/3_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου