Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

«Οι πρόσφυγες θα κοστίσουν στην Ελλάδα πάνω από 1 δις ευρώ το 2016»


Προβλέπεται η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, όχι από το χρέος της, αλλά από την εισροή μεταναστών στη χώρα αυτή, όπως αναφέρει του πρακτορείο ‘Φόκους’ με ανταπόκριση από την Ελλάδα.

Η επιβάρυνση που θα προκύψει από τη μεταναστευτική ροή στην ελληνική επικράτεια θα ξεπεράσει το 0,5% του εγχώριου ΑΕΠ.


Η Τράπεζα της Ελλάδας σε προειδοποίησή της προς τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα, όπως διακοινώθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας, εκτιμά ότι το κόστος για τους μετανάστες θα ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ κατά το 2016, ενώ άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν το ύψος πάνω από το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Η προειδοποίηση- σημειώνει το δημοσίευμα- έρχεται εν μέσω της ανάληψης επιχειρήσεων από το ΝΑΤΟ με περιπολίες στο Αιγαίο Πέλαγος, με στόχο να σταματήσει τους λαθρέμπορους που μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες από τις ακτές της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, καθώς την ίδια στιγμή ευρωπαϊκές χώρες ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να κλείσουν τα σύνορα τους στους μετανάστες.

http://www.echedoros-a.gr/2016/02/1-2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου