Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το μέτωπο των Ισλαμιστών στο βόρειο Χαλέπι κατέρρευσε


Οι δύο τελευταίες ημέρες ήταν ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη  βόρεια του Χαλεπίου  των ισλαμικών ομάδων  «Χαρακάτ Αχράρ αλ Σαμ», «Ελεύθερος Συριακός Στρατός», «Νουριντέν Χακαράτ αλ Ζίνκι» και «Τζαμπχάτ αλ Σαμίγια».


Είχαν δημιουργήσει το συνδικάτο «ο Στρατός του Χαλεπίου», ήταν όμως  πολύ βραχύβιος ο βίος του και σύντομα κατέρρευσε.

Μετά τα ισχυρά χτυπήματα και από τις τρεις πλευρές της βόρειας πλευράς από τους Κούρδους και το συριακό στρατό,   οι αντάρτες των επαναστατικών δυνάμεων εγκατέλειψαν μαζικά τις ομάδες τους και ανακατεμένοι με τους πρόσφυγες κατέφυγαν στα τουρκικά σύνορα, περιμένοντας να ανοίξουν.



Στην περιοχή βλέπει κανείς πεταμένα όπλα και εκρηκτικά, ενώ οι κάτοχοί τους έχουν εγκαταλείψει την περιοχή και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκονται ως ‘πρόσφυγες’ στα τουρκικά σύνορα, σημειώνει το δημοσίευμα.


http://www.echedoros-a.gr/2016/02/blog-post_72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου