Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η Αυστρία προτείνει αποστολή στρατιωτικών - πολιτικών δυνάμεων σε Σερβία και Σκόπια για τους πρόσφυγες



Η Αυστρία προσπαθεί να δημιουργήσει μια στρατιωτικο-πολιτική αποστολή για να προστατεύσει τα σύνορα των Σκοπίων και της Σερβίας και να δημιουργήσει  κέντρα καταγραφής  των προσφύγων στις δύο αυτές χώρες, καθώς η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Αυστρίας Hans -Peter Doskocil.


Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Der Standard» ο Ντοσκότσιλ είπε ότι δεν πρέπει  να επιτρέπεται σε δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες να παραμένουν «κολλημένοι» στα Σκόπια και τη Σερβία και ότι αυτές οι δύο χώρες πρέπει να ανοίξουν κέντρα καταγραφής προσφύγων, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελλάδας, με στόχο την  καλύτερη ταξινόμηση των μεταναστών.



Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως σημειώνει η ‘24Vesti’,  θα χρειασθούν αμοιβές για τη συμμετοχή των στρατιωτών σε αυτές τις αποστολές, οι οποίες όμως θα είναι μικρότερες από τις επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν από την ανεξέλεγκτη εισροή προσφύγων.



Εάν αποτύχουμε να υλοποιήσουμε την πρότασή μας, για μια κοινή αστυνομική-στρατιωτική επιτήρηση των συνόρων στα Σκόπια και τη Σερβία, θα χρειασθούμε πρόσθετα κεφάλαια για τους πρόσφυγες. Ενώ μια τέτοια αποστολή θα μπορούσε να καθοδηγηθεί από τον Frontex, γιατί πρόκειται για γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά από την πόρτα μας, είπε ο Doskocil.

http://www.echedoros-a.gr/2016/02/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου