Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Σε συγκρούσεις στην Τσίζρε δύο Τούρκοι νεκροί


Δύο Τούρκοι των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν την Τρίτη σε συγκρούσεις με Κούρδους αυτονομιστές, στην πόλη Τσίζρε του Σιρνάκ .


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του αραβικού ‘Σκάι Νιουζ’, πρόκειται για έναν στρατιώτη και έναν αστυνομικό που σκοτώθηκαν κατά τις μάχες που διεξάγονται στους δρόμους της πόλης.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι τα περιστατικά θανάτου των Τούρκων στρατιωτών αυξήθηκαν από την αρχή του νέου έτους στην πόλη η οποία τελεί υπό την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Από τον περασμένο μήνα περισσότεροι από πέντε Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί σε συγκρούσεις με τους αυτονομιστές του PKK σε διάφορα μέρη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/02/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου