Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ε.Ράμα: ''Η Αλβανία δεν θα γίνει η νέα διαδρομή προσφύγων από την Ελλάδα''


Την άρνηση της Αλβανίας να γίνει διαδρομή προσφύγων προς την δυτική Ευρώπη γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας Εντι Ράμα.

«Δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες, ούτε τη δύναμη, ούτε τον ενθουσιασμός για να σώσουμε τον κόσμο, την ώρα που άλλοι κλείνουν τα σύνορά τους».

Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορά της με την Ελλάδα, μπλοκάροντας τον δρόμο για τους μετανάστες, που συνεχίζουν να φτάνουν κατά χιλιάδες, με την διαδρομή μέσω της Αλβανίας να θεωρείται πιο βιώσιμη.

Ο κ. Ραμά ανέφερε πως η Αλβανία δεν θα μπορούσε να κρατήσει «όλο το βάρος», τονίζοντας πως «σε περίπτωση διανομής αυτού, θα λάβουν αυτό που τους αντιστοιχεί».

Πρόσθεσε δε, ότι η Αλβανία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την ιταλική κυβέρνηση, σχετικά με τον τι πρέπει να κάνει με τους μετανάστες, διότι «αυτοί δεν επιθυμούν να μείνουν στην Αλβανία αλλά να περάσουν στην Ιταλία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου