Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βουλγαρία: Μέχρι το τέλος του έτους θα γίνει παραλαβή 12 επισκευασμένων Mig


Δώδεκα, τουλάχιστον, επισκευασμένα MiG-29 θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2016 στη βουλγαρική Πολεμική Αεροπορία.



Αυτό δήλωσε από την αεροπορική βάση του «Γκράφ Ιγκνατίεβο» ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Νικολάι Νέντσεφ, όπως δημοσιεύει «η Βουλγαρία Σήμερα».



Μέχρι το τέλος Μαΐου, θα γίνει παραλαβή δύο ακόμη επισκευασμένων μηχανών των αεροσκαφών MiG-29, από την Πολωνία, όπου γίνεται όλη η εργασία. Με τα δύο αυτά θα αυξηθεί ο αριθμός των αεροσκαφών που θα είναι μάχιμα σε τέσσερα.



Σύμφωνα με τον Βούλγαρο υπουργό στη φάση των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ακόμη η επιλογή νέου μαχητικού αεροσκάφους καθώς έχουν διερευνηθεί προς το παρόν τα σουηδικά Gripen,  τα Eurofighter και τα F-16. Όπως είναι γνωστό το μεγάλο πρόβλημα της Βουλγαρίας είναι το υψηλό οικονομικό κόστος των νέων μαχητικών αεροσκαφών.


http://www.echedoros-a.gr/2016/03/12-mig.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου