Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Οι Αμερικανοί απομάκρυναν από την Τουρκία 670 πολίτες τους λόγω επικείμενων επιθέσεων σε Σμύρνη, Άδανα και Μούγλα;!


Περίπου 670 μέλη  οικογενειών Αμερικανών στρατιωτικών  καθώς και  προσωπικό και δημόσιοι υπάλληλοι  του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, αποσύρθηκαν από το τουρκικό έδαφος,  λόγω των απειλών κατά της ασφάλειας, τόνισε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Peter Cook, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

«Ο συνολικός αριθμός των περίπου 670 πολιτών  θα εγκαταλείψουν την Τουρκία εφαρμόζοντας ειδικά μέτρα προφύλαξης», είπε ο Cook σε μια ενημέρωση.  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πρόκειται για Αμερικανούς υπηκόους που ευρίσκονταν  στις επαρχίες Μούγλα, Σμύρνη και Άδανα.

Τα ίδια μέτρα εγκρίθηκαν και από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε σχέση με τις οικογένειες  των εργαζομένων του .


Το ο Υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες σχετικά με τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής στην Τουρκία,  και συνιστά να αποφεύγονται τα ταξίδια ιδιαίτερα στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

Η Τουρκία έχει εισέλθει σε μια λίαν επικίνδυνη τροχιά εσωτερικής αναστάτωσης λόγω του πολέμου με τους Κούρδους του ΡΚΚ, αλλά και άλλων θεμάτων.

Έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι ο Ερντογάν αργά η γρήγορα θα προσπαθήσει να «εξέλθει» του πολιτικού εγκλωβισμού του. Πιθανό πεδίο δράσης της τουρκικής κυβέρνησης είναι  το Αιγαίο και η Συρία.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και τρεις ημέρες οι Τούρκοι έχουν βγάλει στο πολύπαθο Αιγαίο το ερευνητικό πλοίο «Τσεσμέ» ενώ και στην βόρεια Συρία δραστηριοποιούνται με την παράδοση αντιαρματικών πυραύλων στους ισλαμιστές , σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (Η Τουρκία παρέδωσε στους τζιχαντιστές αντιαρματικούς πυραύλους TOW για να σταματήσουν τα συριακά άρματα μάχης!).

Η Τουρκία  συνεχίζει να κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει  την  εκεχειρία. Τούρκοι πράκτορες  παρέδωσαν ένα μεγάλο   φορτίο πυρομαχικών, ο οποίο εμπεριείχε  σύγχρονους αντιαρματικούς πυραύλους «TOW».

Ενώ από την άλλη πλευρά σε Αιγαίο και Κύπρο αναμένει να βρει την κατάλληλη ευκαιρία να «κτυπήσει» την χώρα μας με κάποιο σκηνοθετημένο επεισόδιο, δίνοντας διέξοδο στα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της.

Αργά η γρήγορα θα γίνουμε μάρτυρες  άσχημων εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου