Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΝΔ για Ρουβίκωνα: "Η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθώς την οργάνωση ένοπλου παρακράτους"


Με ένα κείμενο η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» παραδέχεται ουσιαστικά ότι μέλη του ήταν οπλισμένα κατά την διάρκεια περιφρούρησης διαδήλωσης στα Εξάρχεια με την ΝΔ να αντιδρά με ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την ομολογία της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας”, ομολόγησε την διοργάνωση ένοπλης διαδήλωσης, τελώντας σωρεία κακουργημάτων. Η Κυβέρνηση παρακολουθεί απαθώς να οργανώνεται ενόπλως το παρακράτος της άκρας Αριστεράς και να δηλώνει την πρόθεσή του να υποκαταστήσει την έννομη τάξη. Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να συλλάβει τους κατ’ ομολογία τους τρομοκράτες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου